Neem contact met ons op

Bezoek- en Postadres
De Lasso Zuid 5C
2371 EV  Roelofarendsveen

Telefoon
071-3318863

E-mailadres
info@artifexservice.com

Openingstijden
Weekdagen van 08.30 uur t/m 17.00 uur

Veelgestelde vragen

Werken jullie ook op locatie?

Ja, als de werkzaamheden dit vereisen of als het wenselijk is vanuit de klant, kunnen wij zeker op locatie van de klant werken.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee zeker niet. Wij werken per uur of per opdracht. Vooraf geven we duidelijk aan wat de te verwachten uren voor de opdracht zullen zijn. Blijven we eronder? Dan brengen we dit zeker niet in rekening. Dreigen we de afgesproken uren te gaan overschrijden? Dan nemen we ruim vooraf contact op om opnieuw even af  te stemmen wat de beste werkwijze is. Bij sommige opdrachten is nu eenmaal niet altijd vooraf in te schatten of er extra werkzaamheden tevoorschijn komen. Communicatie hierover is key, en daar zijn we heel goed in!

Werken jullie alleen maar met grote bedrijven?

Nee absoluut niet. We hebben een aantal zeer mooie grote bedrijven in ons portfolio, maar wij werken ook veel voor ZZP’ers en het midden- en klein bedrijf. Heb je een kleine of juiste grote klus? Neem zeker even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Privacyverklaring Artifex Service B.V.

25 mei 2018

Je privacy is voor Artifex Service B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

 • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij je persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
 • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.
 • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van je persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
 • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
 • Je rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van je bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we Artifex Service B.V. allemaal doen met informatie over jou.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Artifex Service B.V..

Waarom Artifex Service B.V. deze gegevens nodig heeft
Artifex Service B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch niet bereikbaar bent. Daarnaast kan Artifex Service B.V. uw gegevens gebruiken in het kader van het uit voeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang bewaard Artifex Service B.V. deze gegevens
Artifex Service B.V. bewaart uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt of een bestaande overeenkomst wordt beëindigd.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het bezoek van onze website. Artifex Service B.V. gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Google heeft geen toestemming de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer, naw-gegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe diensten. Dit doen wij:

 • per e-mail
 • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven. Via de online leeromgeving kun je dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven nooit je persoonsgegevens aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

 • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem- Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert- Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens
  Functionaris voor gegevensbescherming
  Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Revlie Schuit en is bereikbaar per e-mail op revlie@artifexsupport.com en per telefoon op 071-3311726 voor al je vragen en verzoeken.
  Wijzigingen in deze privacyverklaring
  Wanneer ons bedrijf wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

 • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
 • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
 • het laten corrigeren van fouten
 • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
 • intrekken van toestemming
 • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Artifex Service B.V.
Revlie Schuit
De Lasso Zuid 5c
2371EV Roelofarendsveen
info@artifexservice.com
071-3318863