Over ons

Sinds de oprichting van Artifex Support in 2000 heeft Revlie Schuit verschillende grotere en kleinere bedrijven als klant mogen verwelkomen. Sinds 2014 is daar ook Artifex Service B.V. bijgekomen, en dit bedrijf richt zich helemaal op Klantenservice. Circa 250 bedrijven maken gebruik van de diensten van Artifex Support. Dit varieert van multinationals zoals Vakmedianet B+B, Wolters Kluwer Nederland, SDU Uitgevers, Amsterdam RAI, NRC Next, tot kleinere MKB-bedrijven en eenmanszaken. 

Artifex Service B.V. bestaat uit een hecht team van professionele mensen die samenwerken aan opdrachten van verschillende klanten. De sfeer bij Artifex is prettig, met vrolijke mensen die houden van ondersteunend werk. De onderlinge waardering in het team is groot en de klanten dragen de medewerkers van Artifex op handen. De medewerkers hebben een uitstekende kennis van het vak.

Alleen de beste service

Artifex Service streeft naar de beste service voor haar klanten. Onze kracht is het meedenken met de klant, het accuraat en professioneel optreden en de hoge mate van flexibiliteit. Doordat wij met een klein team van professionals werken, is de communicatie onderling optimaal.

Wat zeggen anderen over ons?

“De samenwerking met Artifex ervaar ik als uitermate plezierig. Het contact is heel goed, met ons maar ook met onze klanten. Artifex denkt met je mee om de efficiency te vergroten en daarbij de klantvriendelijkheid te waarborgen. Afspraken worden altijd nagekomen en de informatie wordt goed verwerkt. Heel fijn dat je met een goed gevoel het werk uit handen kunt geven.”
Stephanie Gillisse | Projects Marketing Director | Vakmedianet

Revlie en haar team zijn echt een aanrader als je verder wilt groeien met je bedrijf. Artifex is punctueel, pro-actief en levert altijd op tijd. Twijfel je om met hun aan de slag te gaan? Niet doen: ga er voor!!
Mariko Naber | Owner | Sell Your Stuff Online

Een grote of kleine klus, bij Artifex staan ze voor je klaar. Ze draaien hun hand nergens voor om en alles wordt accuraat en zorgvuldig uitgevoerd. Het vriendelijke en persoonlijke contact maakt de samenwerking erg prettig.
Angés van der Meer | Makelaar – Eigenaar | Alkemade Makelaardij

 

“Artifex verzorgt al ruim 10 jaar voor RAI Amsterdam alle mutaties in zowel e-mail als post, monitort op aanvraag de sociale kanalen en beantwoordt nagenoeg alle vragen van zowel bezoekers als exposanten gedurende de diverse beurzen die we verzorgen. Daarnaast bieden ze administratieve ondersteuning op diverse vlakken.

Al in een vrij vroeg stadium hadden we door, dat de enorme hoeveelheid communicatie die al onze marketing activiteiten opleveren, niet door ons zelf bijgehouden konden worden. Dankzij Artifex wordt het overgrote deel van de vragen snel en adequaat beantwoordt, wat leidt tot een grotere tevredenheid onder zowel bezoekers als exposanten van onze diverse titels“.
Annet de Jong | Online Registratie Coördinator | RAI Amsterdam.

 

Laat ons ontzorgen.

Klantenservice

Wij hebben veel kennis en ervaring met het verlenen van professionele service.

Tarieven

Bent u geïnteresseerd? Klik dan hier en weet meteen dat u voor ons moet gaan.

Over ons

Lees hier meer over Artifex service en wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact

Als u toe bent aan meer tijd en vrijheid om te ondernemen dan klikt u hier. Beter laat dan nooit.